Клиенти » Създаване на нов акаунт

Полетата, маркирани със звездичка (*) са задължителни

Лични подробности
Първо име *
Фамилно име *
Рождена дата  
Компания  
ДДС Номер  
Адрес на Плащане
Адрес *
Адрес 2  
Град *
Zip/пощенски код
Държава *
Област
Информация за връзка
Телефон *
Моб.
Имейл адрес * (Моля въведете само реален имейл адрес)
Детайли за акаунта
Потребителско Име *
Парола *
Потвърди парола *
Проверка на изображението
Въведете символите, които виждате в картината
Игра
Refresh
  Моля изпратете ми информация относно специални издания и намаления!
  Прочетох и съм съгласен с Правилата & Условия

Хотел Палитра Варна Правила и условия

Семеен Хотел Палитра, гр.Варна ул.Константин Доганов №11. се стопанисва от фирма Колор М ООД гр. Варна, с ЕИК 103950877
Банкова сметка: SG ЕКСПРЕСБАНК кл.Варна, Банков код: TTBBBG22, IBAN: BG89TTBB94001515064579, МОЛ: Пламен Дойчев

Декларация за защита на личните данни

Моля, прочетете тази декларация за личната информация. Колор М ООД приема конфиденциалността на потребителите на уеб сайта и защитата на техните лични данни много отговорно. Целта на Колор М ООД е, ако Вашите лични данни се обработват от Колор М ООД, Вие по всяко време да се чувствате уверени, че Вашата конфиденциалност се зачита и че се полагат необходимите мерки за защита на Вашите лични данни.

Колор М ООД събира и използва Вашите лични данни съгласно закона за защита на личните данните на Република България. Колор М ООД събира лични данни като собствено име, фамилно име, електронен адрес и телефон, както и друга информация, която е предоставена доброволно от потребителите на уеб сайта. Личните данни, предоставени от Вас, ще бъдат обработени за целите на предоставянето на информация и услуги, които сте заявили.

Колор М ООД не предоставя никаква част от лични данни на трети лица.

Колор М ООД може да преработва във всеки момент условията на тази Декларация на личната информация.

Последна промяна: 11.03.2017 год.

Декларация за конфиденциалност

Колор М ООД обработва личните Ви данни така, че Вашата лична неприкосновеност да бъде максимално защитена. Колор М ООД събира Ваши лични данни само в количеството и степента, необходими за предоставяне на нашите услуги.

Колор М ООД събира и съхранява уникална информация за Вас (напр. име, имейл адрес, телефон и пр.), само и единствено за периода от време, необходим за да изпълни вашата заявка за услуги.

Настоящата Декларация за конфиденциалност може да се изменя периодично без предизвестие, за да бъде в съответствие със законодателството на Република България.

Ако имате въпроси относно настоящата Декларация за конфиденциалност или обработването на Вашите лични данни от страна на Колор М ООД, сте добре дошли да се обърнете към Колор М ООД като се свържете с нас чрез някой от посочените начини за контакт или на E-mail: office@hotelpalitra.eu

Последно обновяване на информацията: 10.03.2017 г. 

ЗАБЕЛЕЖКА:
Препоръчваме паролата да е дълга поне 6 символа и трябва да е различна от вашето потребителско име и вашият имейл адрес трябва да е валиден. Ние използваме електронна поща за целите на комуникацията (известия за поръчки и т.н.). Поради това е от съществено значение, за да се предостави валиден е-мейл адрес, за да можете да използвате нашите услуги коректно.

Всичките ви лични данни са поверителни. Ние никога няма използваме вашият имейл адрес по никакъв друг начин. За допълнителна информация относно отговорностите на двете страни, може да се обърнете към нас.